Controversatele căşti AirPods au ajuns, în sfârşit, în magazine

Data: 19/12/2016 | Autor: .

Controversatele căşti AirPods au ajuns, în sfârşit, în magazineMult lăudatele căşti wireless AirPods, prezentate în septembrie împreună cu iPhone 7, au ajuns în sfârşit în magazine. Potrivit presei internaţionale, primii clienţi au putut să-şi cumpere gadgeturile din Australia şi Noua Zeelandă. Comenzile pot fi plasate şi online, însă timpul de aşteptare este între 6 şi 8 săptămâni!

Apple nu a făcut niciun anunţ oficial privind disponibilitatea căştilor la nivel internaţional, aşa că nu se ştie când vor ajunge în magazinele din România.

Se speculează că le vom vedea, cel mai probabil, abia în a doua parte a lunii ianuarie, la un preţ estimat la 700-800 lei. Preţul oficial de lansare a fost de 159 dolari.

Căştile, primele cu Bluetooth lansate de companie, le-au creat creat mari probleme de producţie celor de la Apple, lansarea în magazine fiind amânată cu trei luni, relatează 9to5mac.com.

Pentru Apple, a fost prima amânare a lansării unui produs hardware marca Apple din ultimii cinci ani.

Precedentul a fost o versiune a telefonului iPhone 4 de culoare albă care a fost anunțat în luna iulie 2010 dar nu a ajuns la consumatori decât în luna aprilie 2011 din cauza unei probleme de producție.

Pe partea de software, în 2012 Apple a amânat cu o lună lansarea iTunes 11 pentru a rezolva unele probleme.

Cum arată căştile, pentru care Apple a renunţat la mufa clasică de pe iPhone 7, vedeţi în clipul video de prezentare de mai jos.