Nike HyperAdapt 1.0. Primii pantofi de sport care îşi adaptează forma

Data: 19/12/2016 | Autor: .

Nike HyperAdapt 1.0. Primii pantofi de sport care îşi adaptează forma

Nike a lansat pe piaţă primii pantofi de sport din lume care îşi adaptează forma în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Modelul Nike HyperAdapt 1.0 are un preţ pe măsura tehnologiei – 720 de dolari, adică aproape 3.000 de lei, relatează GadgetReport.ro

Noii pantofi de sport sunt foarte uşori, fiind realizaţi dintr-o spumă polimerică, şi prezintă o inovaţie extrem de interesantă – Nike HyperAdapt 1.0. Cu ajutorul unor butoane de control, utilizatorii pot seta elasticitatea şi fermitatea tălpii, astfel încât să se adapteze pentru alergat sau mersul obişnuit.

Inovaţia Nike HyperAdapt 1.0 permite şi adaptarea modului în care pantofii se mulează pe picioare. O soluţie excelentă pentru momentele când ai picioarele umflate sau când vrei să alergi şi trebuie strânşi mai bine.

Pantofii de sport sunt disponibili în culoarea neagră, iar din 20 decembrie va fi lansată şi o versiune gri.

Clienţii care cumpără Nike HyperAdapt 1.0 au acces şi la o aplicaţie de mobil dedicată. Aceasta le oferă diverse informaţii sportive şi permit accesul la o linie telefonică specială, la care pot primi sfaturi de la experţii Nike.

Nike HyperAdapt 1.0 sunt disponibili, în prezent, în magazinele Nike din New York ( Nike Soho şi Nike+ Clubhouse), iar din 20 decembrie şi în reprezentanţele companiei din Los Angeles şi Chicago.

Nike nu a făcut, pentru moment, niciun anunţ oficial privind disponibilitatea pantofilor de sport la nivel internaţional.