Cosmote a lansat o aplicatie rivala Google Maps

Data: 10/04/2013 | Autor: .

unnamed

Cosmote a lansat miercuri un ghid de calatorie pentru clientii sai, ce utilizeaza GPS-ul si o serie de harti care ofera utilizatorilor posibilitatea de a se descurca mult mai usor atat in tara cat si in mai multe tari europene. Aplicatia, „Mireo Navigation powered by COSMOTE” este disponibila in Google Play si este compatibila cu smartphone-urile care utilizeaza Android 2.2 sau o versiune mai recenta.unnamed (2)

Prin activarea optiunii Mireo Navigation, utilizatorii au acces la puncte de interes si, de asemenea, la locurile unde se pot distra. Hartile sunt gratuite si se stocheaza in telefon, astfel incat clientii pot naviga intotdeauna, inclusiv in roaming, fara costuri aditionale de date.

Clientii COSMOTE care au sau activeaza o extraoptiune Connect Mobile (la abonament sau preplatita) au, pana pe 30 aprilie 2013, posibilitatea de a activa gratuit o aplicatie mobila pe luna, prin alegerea intre Mireo Navigation sau RadarMe.

Daca in prima luna un client alege sa activeze gratuit Mireo Navigation si sa plateasca pentru RadarMe, in urmatoarea luna el poate inversa, activand gratuit RadarMe si platind pentru Mireo Navigation. Astfel, utilizatorii pot experimenta doua aplicatii foarte utile din portofoliul COSMOTE.

unnamed (1)„RadarMe powered by COSMOTE” a fost lansata la finalul lui 2012 si este o aplicatie freemium bazata pe localizare radar si pe harta, ce ofera servicii de chat, creare de grupuri si alte optiuni care permit o interactiune relaxata cu prietenii si cu ceilalti utilizatori ai aplicatiei.

Daca nu este aleasa optiunea de utilizare gratuita, pentru a beneficia de serviciul de navigare, clientii pot activa „optiunea Mireo Navigation” pentru o taxa lunara de 1,49 € (TVA inclus).

Gama completa de aplicatii powered by COSMOTE poate fi accesata in sectiunea dedicata de pe    website-ul companiei.