COSMOTE lanseaza extraoptiunea Full Power

Data: 13/09/2012 | Autor: .

COSMOTE Romania a anuntat joi lansarea unei noi extraoptiuni prepaid – Full Power. Cu noua extraoptiune, clientii COSMOTE beneficiaza deopotriva de servicii de voce si date. Astfel, pentru 8 euro credit/luna, extraoptiunea Full Power include 180 de minute nationale si internationale/SMS-uri nationale, 3.000 de minute/SMS-uri in reteaua COSMOTE, 3.000 de minute in reteaua fixa Romtelecom si 25 MB trafic de date incluse in oferta.

Minutele internationale incluse in aceasta oferta pot fi folosite pentru apelurile pe mobil catre Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada si Israel si, de asemenea, pentru apeluri catre retelele fixe din statele Uniunii Europene, SUA, Canada si Israel.

Clientii care detin un smartphone si vor sa se bucure mai mult de capabilitatile acestuia isi pot activa, in completarea acestei extraoptiuni, on-top-ul Free+. Astfel, 20 de minute nationale si internationale/SMS-uri nationale si 125 MB trafic de date sunt disponibile pentru un credit extra de 1 euro.

Extraoptiunea Full Power si on-top-ul Free+ sunt disponibile promotional pana la data de 27 Septembrie 2012, cu posibilitate de prelungire.