Crezi ca nu ai virusi in calculator? Incearca acest anti-malware

Data: 18/06/2017 | Autor: .

anti-malware anti-malware-gadgetreport

Atunci cand intri pe internet, asta inseamna ca descarci in calculatorul tau tot felul de pachete de date. Printre acestea se afla, posibil, si virusi, in principal soft-uri de tip malware pe care un antivirus clasic, care nu este actualizat, nu poate sa le depisteze. Încearcă anti-malware-ul recomandat de GadgetReport.ro

Ce fac aceste software-uri malware? In primul rand iti copiaza datele confidentiale (parole, formulare de inscriere etc.) pe care le trimit apoi hackerilor.

In acest mod poti ramane peste noapte fara bani in cont sau te poti trezi cu accesul restrictionat la mail sau alte site-uri pe care le folosesti.

anti-malware anti-malware

Sunt foarte multe programe de tip malware atat de bine realizate incat nu sunt detectate decat cu instrumente software profesionale.

Una dintre cele mai bune solutii anti-malware este cea dezvoltata de malwarebytes.org. Un utilitar simplu, gratuit, pe care il puteti descarca de aici si care va curata calculatorul de posibilele amenintari.

anti-malware anti-malware-2-462x304

Noi l-am folosit si, dupa cum vedeti in imagini, ne-a gasit 3 amenintari desi anti-malware-ul de pe Windows 10 afirma ca avem calculatorul curat.

anti-malware anti-malware-3-465x304

Become a Patron!
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.