Cu Samsung Galaxy S8 poţi asculta muzică la două căşti simultan

Data: 30/03/2017 | Autor: .

Cu Samsung Galaxy S8 poţi asculta muzică la două căşti simultan

Smartphone-ul Galaxy S8/S8+ este primul gadget de acest tip de la Samsung care include Bluetooth 5.0. Noul standard permite, printre altele, să asculţi muzică sau să vezi un film cu două căşti fără fir conectate în acelaşi timp, relatează GadgetReport.ro

Asta înseamnă, de exemplu, că te poţi uita împreună cu cineva la un film şi amândoi să aveţi căşti, sau să conectezi o pereche de căşti şi o boxă wireless în acelaşi timp.

Telefonul îţi permite, totodată, să conectezi două boxe wireless simultan, astfel încât, dacă faci streaming video pe televizor, poţi asculta sunetul în două boxe pe bluetooth, având, astfel, un mini sistem audio asociat.

Standardul Bluetooth 5.0 permite, totodată, o viteză dublă de transfer faţă de Bluetooth 4.2, şi o rază de acţiune de patru ori mai mare.

Galaxy S8 şi S8 Plus au difuzoare Harman (Ultra High Quality Audio Playback) şi mufă de căşti de 3.5mm. Telefoanele includ si o pereche de căşti nouă, AKG, dezvoltată împreună cu Harman, care promit un sunet de calitate, cu bass puternic şi o izolare fonică optimă. Căştile vin gratuit cu telefonul. Cumpărate separat, costă 99 euro.

Samsung Galaxy S8. Toate informaţiile despre noul telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.