Primele oferte pentru Samsung Galaxy S8 pe piaţa românească

Data: 29/03/2017 | Autor: .

Primele oferte pentru Samsung Galaxy S8 pe piaţa românească

Orange, Vodafone şi Telekom au lansat, pe piaţa românească, primele oferte pentru noua serie de smartphone-uri Samsung Galaxy S8/S8 Plus, relatează GadgetReport.ro

Telefoanele Samsung Galaxy S8 sunt disponibile, la Orange, în versiunile Midnight Black şi Orchid Grey, la precomandă, începând din 29 martie şi până pe 19 aprilie. Telefoanele pot fi precomandate la 349,99 euro, respectiv 449 euro, împreună cu abonamentul Orange Me 42.

Fără abonament, telefoanele pot fi precomandate la preţul de 795 euro (Galaxy S8) respectiv 895 euro (Galaxy S8 Plus). Detalii aflati de AICI.

Vodafone oferă telefonul Samsung Galaxy S8, la precomandă, la preţul de 374 de euro, împreună cu abonamentul Super Red 49 pe 2 ani. Fără abonament, telefonul costă 799 euro. Detalii aflati de AICI.

Samsung Galaxy S8 Plus este comercializat de Vodafone la 469 de euro, cu acelaşi abonament. Fără contract, telefonul are preţul de 899 euro.

Telekom a anunţat că Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus vor fi disponibile, la precomandă, începând cu data de 30 martie, livrările urmând să înceapă din 19 aprilie.

De asemenea, începând de joi, 30 martie, orele 18:00, magazinele Telekom din Băneasa Shopping City şi cel de pe Bulevardul Magheru vor avea noile telefoane expuse, pentru a putea fi testate.

Telekom Romania oferă noul Samsung Galaxy S8 la precomandă, la preţul de 1.499 de lei, împreună cu abonamentul Complete XXL (minute şi SMS-uri nelimitate în reţea şi în reţelele naţionale, 1.500 de minute şi SMS-uri internaţionale către zonele 1 şi 2, 1.500 de minute în roaming în ţările membre UE, respectiv 8 GB trafic de date național la viteza 4G și 2 GB trafic de date în roaming), în timp ce Galaxy S8 Plus, la acelaşi abonament, va costa 1.999 de lei.

Telefoanele vor fi disponibile în magazinele Telekom Romania şi ale partenerilor începând din 28 aprilie.

Noul Galaxy S8 este disponibil în două versiuni, de 5.8 inchi și 6.2 inch. Infinity Display-ul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning® Gorilla® Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigură durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate.

Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7, cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.

De asemenea, Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. Suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora.

Toate detaliile despre noile telefoane le aflati din review-ul GadgetReport.ro, de AICI.

Samsung Galaxy S8. Toate informaţiile despre noul telefon