Cum activezi Facebook Messenger Dark Mode

Data: 4/03/2019 | Autor: .

Cum activezi Facebook Messenger Dark ModeDacă stai pe chat pe Facebook Messenger și te-ai săturat de interfața de culoare albă, Facebook a lansat și o versiune Dark Mode, care trece fundalul din alb în negru, relatează GadgetReport.ro

Facebook Messenger Dark Mode este în teste, nefiind disponibilă la nivel global. Din fericire, în România poți activa noua interfață printr-un truc foarte simplu

Nu trebuie decât să deschizi o conversație cu cineva și să tastezi emoji-ul cu luna. Vei primi un mesaj care îți spune că poți activa Facebook Messenger Dark Mode din setări. Intri pe setări, apeși pe butonul de Dark Mode și noul layout este activat.

Fundalul va deveni negru, iar literele albe. Din punctul nostru de vedere, noua interfață este mult mai odihnitoare pentru ochi și îi oferă telefonului un look premium.

Versiunea oficială Facebook Messenger Dark Mode va fi lansată în curând, împreună cu noua interfață redesenată a Messenger UI, care va permite, printre altele să transferi mesaje cu Whatsapp, pe Instagram etc.