Cum a amanat uraganul Sandy jocul GTA V (VIDEO)

Data: 6/11/2012 | Autor: .

Uraganul Sandy a facut pagube si in lumea jocurilor. Rockstar a anuntat ca, din cauza furtunii care a devastat New York-ul, filmarea celui de-al doilea trailer al jocului a fost amanata pana la o data neprecizata, relateaza Kotaku. Cel mai asteptat joc pentru pasionatii genului ar putea debuta in primul trimestru al anului viitor.

Primul trailer, lansat pe 2 noiembrie 2011, a dezvaluit numai o mica parte din capacitatile jocului. Filmul prezinta personajul principal care cauta o viata linistita in orasul Los Santos, o versiune virtuala a Los Angeles-ului. Bineinteles, situatia scapa de sub control, iar eroul trece printr-o serie de evenimente pline de suspans si adrenalina.

GadgetReport.ro scria, anterior, ca potrivit surselor citate de presa internationala, GTA V va beneficia de o grafica spectaculoasa si, cel mai probabil va avea o versiune 3D.
 Grand Theft Auto V va avea o varianta single player si una multiplayer online.

Expertii in jocuri speculeaza ca simplitatea trailerului si lipsa oricaror ale informatii legate de acest joc sugereaza ca Rockstar Games cauta sa dea lovitura, iar secretele tehnologice sunt bine tinute sub control.

Grand Theft Auto V este asteptat cu nerabdare de milioane de gameri din intreaga lume. Asta mai cu seama ca au trecut patru ani de la lansarea GTA IV, cel mai bine vandut produs din lume. Ultimul joc din seria GTA a fost lansat pe 29 aprilie 2008.