EA Games ofera gratuit jocul Battlefield 1942 (VIDEO)

Data: 7/11/2012 | Autor: .

 

EA Games a lansat o versiune gratuita a celebrului joc PC first-person shooter Battlefield 1942. Jocul, ce ii transpune pe jucatori in rolul unor soldati din cel de-al doilea razboi mondial, poate fi descarcat prin intermediul portalului Origin.

 EA Games a luat decizia de a pune la dispozitia jucatorilor acest titlu in mod gratuit pentru a marca, astfel, implinirea a 10 ani de la lansarea seriei Battlefield.

De atunci, jocurile Battlefield au fost vandute in peste 50 milioane de exemplare. Battlefield 3 a intrat, de altfel, in Cartea Recordurilor, la capitolul – jocul cu cele mai rapide vanzari din lume, cu 17 milioane de exemplare comercializate.

De la lansarea in luna iunie, comunitatea fanilor jocului a atins 2 milioane de utilizatori.

„Am lansat Battlefield 1942 acum 10 ani cu ambitia de a crea primul first-person shooter care sa depaseasca limitele in materie de inovatie, creativitate si design”, a declarat  Karl Magnus Troedsson, vice-presedinte si general manager la DICE, citat de Eurogamer.

Jocul il puteti descarca de aici

Dezvoltatorii se pregatesc acum de lansarea noii serii Battlefield 3 Aftermath DLC ce isi va face debutul pe 27 noiembrie pentru utilizatorii premium de PS3  si pe 11 decembrie pentru restul fanilor. Versiunile Xbox si PC  vor fi lansate pe 4 respectiv 18 decembrie.

Urmariti trailerul jocului mai jos.