Cum arata noua consola de jocuri Wii U (VIDEO)

Data: 9/11/2012 | Autor: .

Nintendo pregateste lansarea, pe 18 noiembrie, a mult asteptatei console de jocuri Wii U. Pentru a demonstra cat este de performanta, insusi presedintele companiei, Satoru Iwata, s-a implicat in promovarea acesteia.

 Seful de la Nintendo a realizat, in premiera, primul unboxing video al consolei. Il puteti urmari in clipul de mai jos pe Iwata cum deschide pachetul de 4,25 kg si arata, in detaliu, noua consola de jocuri.

Wii U isi va face debutul in magazine mai intai pe piata americana, urmand ca apoi sa fie disponibila la nivel international. Pretul acesteia va fi intre 299 si 349 dolari, in functie de configuratie.

Wii U Basic va include o consola alba, de 8 GB, cu gamepad, AC adapters, sensor bar si cablu HDMI. Cea Deluxe, de 349 dolari, va avea culoarea neagra, un spatiu de stocare de 32 GB, iar pachetul va mai contine si un o copie gratuita Nintendoland.

 

Consola Wii U  prezinta o serie de inovatii care vor face experienta de gaming mult mai spectaculoasa.

Noua consola include, printre altele, un nou modul de control cu touch-screen, dual analog stick si butoane dedicate. Gadgetul va putea fi folosit si drept telecomanda.

Odata cu noua consola, Nintendo a prezentat si Miiverse, o noua comunitate care va permite utilizatorilor legali sa acceseze jocuri online si sa discute despre ele.

Nintendo a anuntat, de asemenea, ca jocurile pentru noua consola Wii U vor costa 59,99 de dolari, cu 10 dolari mai mult decat cele pentru prima consola. Nintendo a motivat pretul mai mare prin faptul ca dezvoltarea acestora a necesitat cheltuieli mai mari. Jocurile vor suporta rezolutia Full HD.

Intre timp, Nintendo a lansat pe piata ultimele console de jocuri Wii, la preturi cu cel putin 20% mai mici. Potrivit expertilor, compania incearca astfel sa scape de ultimele stocuri inainte de lansarea noii consoleWiiU.

Noul oferta Nintendo Wii cuprinde pachetul Wii Sport Resort si costa 130 de dolari, echivalentul a 456 de lei. Asta pe piataamericanapentru ca inRomania, avand in vedere adaosurile uriase practicate de retaileri, sa nu va asteptati la un pret mai mic de 600 de lei.