Cum ar arata Star Wars in varianta musical (VIDEO)

Data: 30/01/2013 | Autor: .

stra-wars-musical

Dezvoltatorii canalului de youtube AVbyte au lansat o parodie in care incearca sa faca misto de regizorul J.J. Abrams, cel care va regiza noile filme Star Wars, odata cu preluarea francizei de catre Disney.

 Clipul il prezinta pe Darth Vader inconjurat de personajele din lumea Disney, intr-o interpretare muzicala a celebrei povesti SF care isi are sute de milioane de fani in intreaga lume.

“J.J. este regizorul perfect pentru a face acest film. Dincolo de succesele sale ca regizor, el ne-a dovedit ca intelege cum vrem sa continue aceasta franciza, esenta experientei Star Wars. Va fi un film incredibil”, a declarat presedintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, citat de GadgetReport.ro

 Scenaristul, regizorul si producatorul JJ Abrams a devenit cunoscut pentru filmele sale de succes, de la serialele Alias, Lost si Revolution, la filmele SF precum Star Trek Into Darkness.

GadgetReport.ro relata, recent, ca dupa ce a cumparat de la Lucas Art drepturile pentru franciza Star Wars, Disney are planuri mari pentru viitor. Va lansa o noua serie din 3 sau 4 episoade.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul episod Star Wars VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Potrivit cotidianului britanic, scenaristul Michael Arndt lucreaza deja la episodul VII. Acesta ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker, la Han Solo si Printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher.

Avand in vedere varsta acestora, este interesant de vazut cum va arata actiunea. Cu siguranta vom vedea si noi personaje.

otrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones.

Va avea succes planul Disney? Ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.