Cum arată şi cât costă noile smartwatch-uri Garmin Vivoactive 3 şi Vivomove HR

Data: 23/10/2017 | Autor: .

Cum arată şi cât costă noile smartwatch-uri Garmin Vivoactive 3 şi Vivomove HRGarmin a lansat pe piaţa românească trei noi gadgeturi dedicate celor care duc o viață activă. Garmin Vivoactive 3, cel mai interesant gadget din noua ofertă, este un smartwatch cu GPS pregătit pentru plățile contactless cu Garmin Pay, Vivomove HR este un smartwatch hybrid cu un design aparte, în timp ce vívosport este cel mai nou activity tracker cu GPS și măsurare a bătăilor inimii la încheietură. Cele trei gadgeturi au preţuri pe măsura tehnologiei – 1499.99 lei pentru vívoactive 3, 899.99 lei pentru vivomove HR și 899.99 lei pentru vivosport, relatează GadgetReport.ro

Garmin Vivoactive 3 – smartwatch cu GPS și Garmin Pay

Lansat în cadrul IFA Berlin, Garmin Vivoactive 3 este smartwatch-ul cu GPS care introduce facilitatea Garmin Pay, o soluție de plată contactless, ce permite utilizarea ceasului pentru plăți securizate. În plus, ceasul este echipat cu sistem de monitorizare a pulsului la încheietură și aplicații pentru peste 15 sporturi indoor și outdoor, fiind astfel partenerul ideal pentru un stil de viață activ. Cu ajutorul aplicațiilor și widget-urilor din store-ul Garmin Connect, fiecare utilizator își poate personaliza ceasul în funcție de preferințe. Ceasul plusează și la capitolul stil, datorită detaliilor din oțel inoxidabil și display-ului high-resolution Garmin Chroma, ce poate fi citit în orice condiții de iluminare. vívoactive 3 introduce și Side Swipe, ce permite scrolling rapid și o navigare facilă a meniului. La fel ca orice alt device Garmin, vívoactive 3 este rezistent la apă și are o durată de viață a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch și 13 ore în modul GPS.

Garmin Vivoactive 3 se conectează cu telefonul mobil pentru notificări în timp real. Cu ajutorul ceasului, utilizatorii pot primi și chiar răspunde la mesaje și au posibilitatea de a fi la curent cu notificările din social media, email-uri sau apeluri telefonice. vívoactive 3 poate fi folosit și pentru a controla muzica de pe smartphone sau cu scopul de a trimite alerte către un telefon pierdut. Ceasul se sincronizează automat cu Garmin Connect și este un asistent desăvârșit pentru orice workout, fiind capabil să înregistreze repetările și intensitatea mișcărilor și chiar să propună un program de antrenament personalizat.
Ceasul este disponibil în trei variante: silicon negru/oțel inoxidabil, silicon alb/oțel inoxidabil sau silicon negru/ardezie, brățările fiind interschimbabile.  Detalii aflaţi de AICI.

Garmin Vivomove HR – un smartwatch hybrid

Garmin Vivomove HR este primul smartwatch hybrid cu touchscreen de la Garmin, un ceas care îmbină performanțe tehnice de top pentru conectivitate, fitness și wellness, cu un design elegant, atemporal. Ceasul măsoară pulsul la încheietură și arată notificări, iar afișajul de mare precizie facilitează navigarea între diferitele funcții. Datorită design-ului sofisticat, dar versatil, vívomove HR este ideal atât pentru ținutele de zi cu zi, dar și pentru orele de sport, fiind disponibil în două variante – vívomove HR Sport și vívomove HR Premium, cu o curea de piele și corp de oțel. Grație opțiunilor de curea din silicon sau piele, precum și diferitelor culori ale cadranului (negru, rose gold, argintiu, auriu), vívomove HR se adaptează stilului personal. Ceasul este water resistent și are o durată de viață a bateriei de până la 5 zile în modul smart și de până la două săptămâni în modul ceas.
În timpul zilei, vívomove HR rămâne conectat cu telefonul mobil și trimite notificări privind email-urile, mesajele, apelurile, alertele aplicațiilor sau din social media. Utilizatorii pot, de asemenea, să controleze player-ul de muzică de pe telefon. Tool-urile de fitness ale vívomove HR includ monitorizarea VO2 max, a vârstei de fitness sau a nivelului de stres. Toți acești parametri sunt înregistrați în contul personal de Garmin Connect.Detalii aflaţi de AICI.

Garmin vívosport – noul smart tracker Garmin


vívosport este o brățară compactă, ultra-slim, ce măsoară ritmul cardiac la încheietură și folosește GPS pentru tracking-ul fiecărei sesiuni de mers, alergare sau biking. Touchscreen-ul permanent aprins de tip Garmin Chroma, precum și aplicațiile built-in pentru o varietate de sporturi, transformă vívosport într-un device ideal pentru orice tip de activitate, fie ea indoor sau outdoor. Notificările țin utilizatorul permanent conectat, iar tool-urile de fitness și wellness oferă informații utile, precum vârsta de fitness sau nivelul de stres. Brățara are o durată de viață a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch și 8 ore în modul GPS.Detalii aflaţi de AICI.

Fiecare dintre cele noi trei dispozitive include LiveTrack, o funcție ce permite localizarea în timp real, pentru cei apropiați. Prietenii sau familia primesc invitații prin email, Facebook sau Twitter, cu un link către o pagină web ce le permite să vadă poziția exacta pe hartă.