Cum arată noile televizoare Samsung QLED

Data: 15/03/2017 | Autor: .

Cum arată noile televizoare Samsung QLED

Sud-coreenii au lansat, la Muzeul Luvru din Paris, noua gamă de televizoare Samsung QLED și tehnologia The Frame. Televizoarele vin cu diagonale între 49 şi 88 de inchi şi sunt disponibile în mai multe versiuni de culoare. Preţurile nu au fost anunţate, însă vor pleca, cu siguranţă, de la câteva mii de euro, relatează GadgetReport.ro

Samsung a ales pentru acest eveniment Parisul, „orașul luminilor” pentru a lansa „televizorul luminilor”, așa cum sunt numite noile modele Samsung QLED, datorită capacității acestora de a reda un nivel de luminozitate de până la 2.000 de niți și o experiență de vizionare la cele mai înalte standarde.

Noile televizoare vin cu un design state-of-the-art, funcții smart și o calitate superioară a imaginii, a declarat HS Kim, preşedintele Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.

Noua generație de televizoare Samsung QLED se concentrează pe trei puncte-cheie: Q Style, Q Smart și Q Picture. Samsung a colaborat încă o dată cu Yves Behar, renumitul designer elvețian, pentru a crea The Frame și a oferi utilizatorilor un televizor cu design inedit, asemenea unei capodopere, care se integrează perfect în interiorul oricărei locuințe.

Datorită noilor particule metalice Quantum Dot, televizorul Samsung QLED poate reda cu acuratețe nuanțele și un volum de culoare de 100%, fiind cel mai înalt nivel de pe piață la momentul actual, acreditat de Verband Deutscher Elektrotechnieker (VDE), una dintre cele mai mari asociații științifice din Europa.

În plus, televizorul QLED redă niveluri de negru profunde și un contrast accentuat, oferind o experiență de vizionare perfectă, indiferent de luminozitatea încăperii.

Samsung Smart Hub a fost optimizat pentru a oferi o experiență de navigare îmbunătățită. Telecomanda Samsung One Remote poate controla acum mai multe dispozitive și integrează comenzile vocale pentru căutari sau funcții TV. Noul Smart Hub integrează și cea mai recentă aplicație Smart View, ce poatet fi accesată de pe dispozitivele Android sau iOS.

Televizoarele Samsung QLED prezintă noul cablu Invisible Connection, care reduce firele inestetice, având un sistem simplificat, cu o singură conexiune. Utilizatorii pot completa acum spațiul lor cu un cablu optic unic, care conectează toate dispozitivele, optimizând locul ocupat anterior de dispozitivele externe.

Samsung a prezentat, de asemenea, sistemul de montarea pe perete No Gap, ce poate fi instalat în doar 15 minute. Pentru cei care nu doresc să monteze televizorul pe perete, există standurile elegante: standul Studio, conceput sub forma unui șevalet, este ideal pentru orice spațiu artistic, iar cu ajutorul standului Gravity, televizorul poate fi rotit cu ușurință și permite vizionarea optimă, din orice unghi.

Samsung a prezentat, cu această ocazie, cea mai recentă inovație – The Frame. Anunțat la CES 2017, acesta aduce un nou concept de design al televizorului, menit să se integreze perfect în orice cameră. Atunci când modul Art este pornit, The Frame arată ca un tablou montat pe perete, ecranul transformându-se într-o operă de artă, spre deosebire de televizoarele convenționale care oferă o imagine neagră.

Astfel, utilizatorii pot selecta din varietatea de peste 100 de opere de artă digitală din categorii diferite, inclusiv peisaje, arhitectură, natură, pictură și altele. Având la dispoziție accesorii personalizate, inclusiv rame reglabile și un stand Studio opțional, televizorul The Frame completează și îmbunătățește spațiul oricărei locuințe