Cum arata Android 4.3 pe Samsung Galaxy S3

Data: 4/11/2013 | Autor: .

galaxyS3-android.4.3Samsung se pregateste de lansarea sistemului de operare Android 4.3 (Jelly Bean)  pentru telefoanele Galaxy S3, S4 si Galaxy Note II, update-ul urmand sa fie disponibil in aceasta luna. Intre timp, sud-coreenii testeaza noul software, iar GSM Arena a prezentat cateva imagini din versiunea beta, instalata pe un Galaxy S3.

 Versiunea beta este una stabila, iar daca va pricepeti la instalarea acesteia, o puteti rula fara probleme, spun cei de la GSM Arena.

Android 4.3 vine cu o serie de imbunatatiri substantiale, ce includ pe langa software-ul pentru sincronizarea cu Galaxy Gear, o noua versiune de text imput, noi drivere grafice si multimedia, pachetul de securitate Samsung Knox si programele Smart Switch, HomeSync si Group Play 2.5.

Daca aveti Galaxy S3 si va intereseaza sa testati varianta beta Android 4.3, o puteti descarca de aici.

Iar daca aveti Galaxy Note II, gasiti varianta beta aici.

Asa cum va spuneam, zilele trecute, update-ul de software va permite Samsung sa isi extinda plaja de potentiali clienti pentru ceasul inteligent Galaxy Gear si in randul detinatorilor de Galaxy S4, Galaxy S3 si Galaxy Note 2.

Samsung a precizat, totodata, ca Galaxy Gear va fi compatibil ulterior si cu Galaxy S4 Mini, S4 Active, Mega 5.8, Mega 6.3 si Galaxy S4 Zoom. Declaratia sugereaza ca aceste gadgeturi nu vor trece pe Android 4.3 si ca vor primi doar un update special de software.