Cum arata Lamborghini-ul din aur expus in Dubai (VIDEO)

Data: 7/11/2013 | Autor: .

23-lamborghini_gold

Timp de patru zile, cei mai bogaţi oameni din lume sunt invitati la cel mai exclusivist salon auto din lume, cel din Dubai. Vedeta expozitiei este un Lamborghini Aventador care costă peste 7 milioane de dolari.

Peste 700 de modele de lux sunt expuse la salonul din Dubai. Este vorba despre modele ceva mai accesibile ca preţ, precum Hyundai şi Volkswagen, dar şi de bijuterii pe patru roţi ca Bentley sau Lykan Hypersport, ultimul evaluat la trei milioane de dolari.

Cei care doresc cea mai scumpă maşină din lume pot alege un Lamborghini Aventador.

„Acest model este cel mai scump din lume, este un model de 7,5 milioane de dolari, făcut din aur pur şi ornat cu pietre prețioase, este vorba de 2.000 de pietre preţioase”, explică Robert Gulpen, director executiv RGE.

Caroseria mașinii este construita din fibre de carbon, acoperita cu 500 kg de aur pur și platină. Farurile si tapiteria scaunelor sunt incrustate cu circa 700 de diamante.

Modelul de aur Lamborghini Aventador LP 700-4 a fost proiectat de designerul german Robert Gulpen, care în ultimii 12 ani s-a specializat în crearea de automobile de lux utilizand din abundenta metale și pietre prețioase.