Cum arata noua tableta Lenovo Miix2 de 8 inci (VIDEO)

Data: 8/11/2013 | Autor: .

Lenovo-Miix-2_8LG a lansat noua tableta Lenovo Miix2 de 8 inci cu Windows 8.1., un dispozitiv multi-modal care încorporează un procesor Intel quad-core și monitor IPS cu unghi larg, într-o tabletă de mici dimensiuni. Prevăzută un stylus opțional și un capac detașabil, Lenovo Miix2 de 8 inci se alătură predecesorului său popular, Miix Lenovo.


Măsurând numai 8.35 mm grosime și cântărind aproximativ 350 g, noua tabletă Lenovo Miix2 are un ecran în format 16:10 care echilibrează experiența vizuală şi portabilitatea.

Ecranul WXGA sensibil la zece puncte de atingere (10-point-multi touch) are o rezoluție de 800 x 1280 și un unghi de vizualizare de 178 grade. Echipată cu două camere web, una în față (2MP) și una în spate (5MP) , această tabletă este concepută pentru conexiuni video şi schimb de poze.

Lenovo Miix2 de 8 inci are un puternic procesor Intel®Bay Trail-T Quad Core, bazat pe arhitectura lui Intel® Atom™ S și integrat cu Intel HD Graphics (Gen7), având tehnologia Clear Video HD pentru performanță video.

Tableta are un volum de stocare de eMMC de 128GB de (extensibil cu încă 32GB cu ajutorul unui card SD)

Noul Lenovo Miix2 de 8inci are preinstalat Microsoft Office Home &Student 2013, care le permite utilizatorilor să vadă, să editeze și să îşi administreze cu ușurință documentele oriunde s-ar afla.
Tableta are deasemenea și o opțiune de stylus și un capac detașabil. Capacul protejează ecranul atunci când acesta nu este în funcțiune și are funcție dublă de suport pentru vizualizarea de conţinut video. Stylusul este un partener perfect pentru a realiza desene, schițe sau pentru a lua notițe și a îmbunătăți productivitatea tabletei.

Pretul tabletei inca nu a fost anuntat.