Cum arata un Nokia Lumia 920 lovit cu ciocanul (VIDEO)

Data: 20/11/2012 | Autor: .

Lumia 920 este unul dintre cele mai interesante telefoane cu Windows 8 lansate in ultima vreme. Nokia isi pune mari sperante in vanzarile acestuia, considerandu-l cel mai . Cat de solid este insa telefonul?

PhoneBuff a realizat un test cu adevarat extrem. A supus telefonul unor lovituri de ciocan si zgarieturilor cu cheile si cutitul. Care este rezultatul il vedeti in clipul video de mai jos.

Lumia 920, cu sistem de operare Microsoft Windows Phone 8, a fost prezentat in septembrie. Printre principalele elemente adoptate de Nokia pentru a diferentia modelul pe piata se numara design-ul, sistemul de operare adoptat, camera foto mai performanta, incarcarea wireless a bateriei si ecranul touch mai sensibil, care poate fi utilizat si cu manusi.

Lumia 920 este echipat cu Windows Phone 8, un procesor Snapdragon S4 dual-core la 1,5 GHz, ecran de 4,5 inch Nokia Pure Motion HD cu 336 ppi, 16 GB memorie interna si o camera PureView de 8.7MP.

Aceasta are lentile Carl Zeiss cu o stabilizare optica mai buna decat la SLR-uri, potrivit finlandezilor.

Lista specificatiilor mai include suport LTE pentaband, modul wireless 802.11 a/b/g/n dual-band, camera frontala de 1MP, NFC si o baterie cu o capacitate de 2000mAh.

O alta noutate pentru Nokia este incarcarea wireless, Lumia 920 fiind compatibil cu standardul Qi al Wireless Power Consortium, ceea ce-l face capabil sa foloseasca toate adaptoarele lansate pana acum.