Cum descarci un clip de pe Youtube, în telefon sau pe laptop

Data: 22/10/2015 | Autor: .

Cum descarci un clip de pe Youtube, în telefon sau pe laptop

Dacă vrei să descarci un clip video de pe Youtube pe telefon, tabletă sau calculator, există mai multe metode, de la programe software specializate care captează imaginea şi sunetul, la tot felul de aplicaţii dedicate, cele mai multe plătite sau pline de publicitate. Cum descarci un clip de pe Youtube, afla de mai jos

Există însă o variantă extrem de simplă, care te ajută să descarci conţinutul video în numai câteva secunde, fără să instalezi niciun program software.

Nu trebuie decât să deschizi clipul care te interesează pe youtube şi să introduci în adresa respectivă literele „ss”.

Ca sa intelegi mai bine, atunci cand ai gasit clipul video care te intereseaza, intra pe linkul din bara si tastează, de exemplu:

https://www.ssyoutube.com/watch?v=3-iFO653sDA

Vei fi directionat catre savefrom.net si o sa vezi un buton verde pe care scrie download. Seteaza rezolutia la care vrei sa il salvezi clipul video si descarca-l.

Mai avem cateva trucuri pentru tine:

Daca vrei sa descarci doar coloana sonora a clipului, melodia, inlocuieste “youtube” cu “listentoyoutube”. Pasii sunt aceiasi ca la trucul de mai sus.

Daca vrei sa vezi clipul video de pe Youtube la nesfarsit, in modul repeat, inlocuieste “youtube” cu “listenonrepeat”. Pentru a pune un clip pe pauza tasteaza K, iar daca vrei sa mergi inainte sau inapoi 10 secunde, apasa J respectiv L.

Pentru ca Youtube sa nu iti mai afiseze publicitate, scrie in loc de youtube “youtubeskip”.
Iar daca vrei sa transformi clipul video intr-un gif, inlocuieste “youtube” cu “gifyoutube”.