Teclast X98 Pro, tableta cu Windows 10 şi Android 5.1 care spulberă iPad

Data: 24/10/2015 | Autor: .

Teclast X98 pro

Dacă vă doriţi o tabletă, de ce să nu o folosiţi şi pe post de laptop? Cea mai bună variantă este să alegeţi una cu două sistem de operare, în aşa fel încât să puteţi folosi toate programele Windows-Office cu care sunteţi obişnuiţi la birou dar şi aplicaţiile şi jocurile de Android.

GadgetReport.ro vă prezintă o soluţie peste iPad, cu o configuraţie tehnică spectaculoasă, aflată în promoţie pe GearBest.com, la 231,19 dolari, echivalentul a aprox. 900 lei.

Teclast X98 Pro vine un un ecran IPS QXGA, Retina Display, de 9,7 inchi, cu o rezoluţie excelentă, de 2048 x 1536 pixeli.

Teclast X98 Pro Gadgetreport.ro

Prinsă într-o carcasă metalică aproape identică cu cea de pe iPad, de 7,8 mm, tableta de 500 de grame are un hardware de invidiat – un procesor Intel X5-Z8500 Quad Core 2.24GHz pe 64 biti, pe noua arhitectura pe 14 nm Cherry Trail, 4 GB de RAM LLPDR 3, dual channel, grafică pe 12 core Gen8 HD şi un spaţiu de stocare de 64 GB.

Noua soluţie tehnică face ca toate cele patru core ale procesorului să funcţioneze simultan, astfel că performanţa este asigurată la nivel maxim şi, în plus, consumă mai puţină energie.

Soluţia video este una ireproşabilă, reuşind să acopere fără probleme mai toate jocurile de ultimă generaţie, asta bineînţeles pe lângă rularea filmelor Full HD şi 4K.

Un atuu important îl constituie şi faptul că Teclast X98 Pro permite adăugarea unui SD Card nelimitat ca spatiu de stocare!

Configuraţi tehnică mai include Bluetooth 4.0, un port de HDMI pentru a conecta tableta la televizor, două camere – de 2 respectiv 5 MP, două difuzoare şi o baterie excelentă, de 8000 mAh, care îi asigură 8 ore de funcţionare neîntreruptă.

Iar pe deasupra, aşa cum v-am spus deja, rulează Windows 10 pe 64 biti şi Android 5.1.

Teclast X98 Pro o puteţi cumpăra de pe Gearbest.com. Iar dacă vreţi să vedeţi şi alte configuraţii, este în plină desfăşurare o promoţie care oferă mai multe tablete începând de la 69 de dolari! Detalii aflaţi de pe Gearbest.com