Mercedes Benz Vision Tokyo. Un concept fabulos pentru masina viitorului

Data: 28/10/2015 | Autor: .

Mercedes Benz Vision Tokyo. Un concept fabulos pentru masina viitorului

Mercedes-Benz a prezentat la Tokyo Motor Show conceptul unui automobil electric care se conduce singur. Mercedes Benz Vision Tokyo este un prototip care vine sa contureze noua linie de design a constructorului german pentru următorii 10-15 ani.

Mercedes Benz Vision Tokyo este gândită să reprezinte un fel de „Chill-out zone”, adică o oază de relaxare în cotidianul încins al marilor oraşe.

Ideea de spaţiu primitor, relaxant, este cea care guvernează întregul concept, care oferă celor cinci pasageri un spaţiu amplu în care să aştepte fără probleme să ajungă la destinaţie.

Vopsită într-un albastru-argintiu, maşina este una inteligentă, având pilot automat, geamuri LED care afişează tot felul de informaţii şi, în general, tot felul de gadgeturi multimedia de nivel SF.

Mercedes Benz Vision Tokyo îşi propune să elimine riscul de accident prin dezvoltarea unei interfaţe capabile să reacţioneze instant la toate provocările din trafic.

Maşina ar urma să vină cu o propulsie duală – 190 de kilometri pe modul electric şi 790 de kilometri pe motorul cu hidrogen.

Mercedes Benz Vision Tokyo concept gadgetreport.ro