Cum închizi sau restartezi iPhone XS, XS Max, XR

Data: 4/12/2018 | Autor: .

Cum închizi sau restartezi iPhone XS, XS Max, XRCine a trecut de la iPhone 8, iPhone 7 sau alt model vechi de iPhone la noile smartphone-uri iPhone XS, XS Max sau XR, a observat, probabil, absența butonului fizic de Home, cu ajutorul căruia puteai închide sau restarta telefonul. Cum faci aceste operațiuni pe noile smartphone-uri află dintr-un tutorial GadgetReport.ro

Pentru a închide iPhone XS, XS Max și XR, primul pas este să apeși și să menții apăsat butonul de pe laterala din dreapta și unul dintre butoanele de volum, indiferent care, până ce apare pe ecran funcția de power off. Pasul următor este să tragi de slider-ul de sus, cel care te întreabă dacă vrei să închizi telefonul, spre dreapta.

Pentru a-l redeschide, apasă scurt pe butonul de pe laterala din dreapta și așteaptă. Vei vedea logo-ul Apple, iar apoi telefonul se va redeschide.

Dacă vrei să restartezi rapid telefonul, apasă succesiv butoanele de volum, iar apoi butonul din dreapta ecranului. Telefonul se va restarta în câteva secunde.

Urmărește și tutorialul video de mai jos ca să înțelegi mai bine ce trebuie să faci.