Tu cum îţi recuperezi datele pierdute? EaseUS Software, de 14 ani în mediul online

Data: 25/07/2018 | Autor: .

Tu cum îţi recuperezi datele pierdute? EaseUS Software, de 14 ani în mediul online

EaseUS Software, producătorul unuia dintre cele mai bune software-uri de recuperare de date, EaseUS Data Recovery, împlineşte în aceste zile 14 ani de prezenţă online. Programul este unul dintre cele mai uşor de folosit pe care le-am văzut în ultimii ani.

Să îţi păstrezi în siguranţă fotografiile, filmele, muzica sau fişierele text pe un PC, laptop, telefon sau hard extern poate fi, de multe ori, o misiune imposibilă. Sunt şanse reale ca dispozitivul respectiv să se strice şi să pierzi informaţiile. Pentru a le recupera există multe aplicaţii, dintre care una dintre cele mai bune este EaseUS Data Recovery

EaseUS Data Recovery, folosit de peste 200 de milioane de utilizatori din 160 de ţări, se descarcă de pe site-ul oficial şi, din momentul în care l-ai instalat, vei putea să îţi recuperezi din câteva simple comenzi datele pierdute de pe orice dispozitiv, de la PC, laptop şi harduri externe la smartphone-uri, tablete, carduri SD, camere foto&video etc.

Aplicaţia este capabilă inclusiv să recupereze datele de pe un hard-disk formatat, astfel încât să beneficiezi din nou de ele, la fel ca la început, fie că este vorba de fişiere text şi excel, fotografii, filmări video, muzică, email-uri etc.

CUM FOLOSEŞTI EASE DATA RECOVERY

Programul este foarte simplu de instalat. Îl descarci, stabilești unde vrei să se instaleze și apoi nu îți mai rămâne decât să decizi de unde vrei să recuperezi datele pierdute sau șterse.

Pentru a recupera datele, există două moduri. Unul Basic „quick scan”, care acţionează rapid pentru găsirea fişierelor pierdute şi altul „deep scan” care recuperează absolut toate informaţiile de pe mediul de stocare ţintă, inclusiv fişierele iniţial ascunse (hidden files)

În modul Deep Scan, va dura câteva minute bune până chiar la jumătate de oră, în cazul nostru, pentru a găsi toate datele pierdute, fie că e vorba de fișiere text, foto, video sau de altă natură.

EaseUS Data Recovery Wizard for Windows este excelent dacă, de exemplu, aţi fost atacaţi de un virus care v-a şters sau compromis datele, sau dacă sistemul de operare a crăpat.

În varianta gratuită, EaseUS Data Recovery Wizard for Windows vă permite să recuperaţi până la 2 GB de date de HDD, SSD, USB. În varianta Pro, nu există o limită de recuperare de date şi, în plus, licenţa este permanentă, fără să fie nevoie să plătiţi nimic în plus.

Toate versiunile beneficiază de varianta Free Trial, adică le puteţi încerca înainte să le cumpăraţi. Detalii aflați de pe acest link.

Şi tot în această perioadă, EaseUS Software derulează o campanie umanitară, oferind o parte din încasări pentru programele sociale derulate de WorldVision. Puteti sa obtineti un pret foarte bun pentru programele EaseUS şi, în acelaşi timp, să participaţi la campania umanitară, dacă accesaţi acest link destinat campaniei EaseUEhttps://playamo.com/