Cum sa castigi o tableta si un smartphone de la Orange

Data: 7/09/2011 | Autor: .

Orange a lansat o competitie mai putin obisnuita in care propune drept premiu noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1. Utilizatorii de smartphone cu sistem de operare Android, iOS sau BlackBerry OS sunt invitati la o vanatoare de comori, “The Goodies Hunt”, care se desfasoara intre 7 si 15 septembrie, in Centrul Vechi din Bucuresti.

Pentru a intra in concurs, utilizatorii trebuie sa isi descarce aplicatia gratuita The Goodies Hunt din App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld.

Primul participant care descopera cele 9 indicii ascunse in Centrul Vechi va castiga noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1. Exploratorul de pe locul doi va primi un HTC ChaCha, smartphone-ul cu buton de Facebook integrat. Au sanse sa castige multi alti utilizatori, pentru ca in spatele indiciilor sunt ascunse premii surpriza din plin.

Cele 9 indicii sunt coduri QR care odata descoperite trebuie scanate cu ajutorul aplicatiei The Goodies Hunt. Fiecare cod QR scanat dezvaluie o ghicitoare care conduce la urmatorul indiciu. Mai multe informatii despre inscrierea in concurs sunt disponibile pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/

Cautarea comorii incepe astazi, 7 septembrie, iar castigatorul va fi anuntat in cadrul aplicatiei si pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/ , dupa incheierea concursului, pe 19 septembrie.

Concursul „The Goodies Hunt” face parte dintr-un proiect mai mare, prin careOrangeisi propune sa schimbe experienta distractiei in Bucuresti. Din acest proiect face parte si Orange Wi-Fi Zone, unde cei care se afla in Centrul Vechi din Bucuresti au acces gratuit la internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.