Cum sa castigi o tableta si un smartphone de la Orange

Data: 7/09/2011 | Autor: .

Orange a lansat o competitie mai putin obisnuita in care propune drept premiu noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1. Utilizatorii de smartphone cu sistem de operare Android, iOS sau BlackBerry OS sunt invitati la o vanatoare de comori, “The Goodies Hunt”, care se desfasoara intre 7 si 15 septembrie, in Centrul Vechi din Bucuresti.

Pentru a intra in concurs, utilizatorii trebuie sa isi descarce aplicatia gratuita The Goodies Hunt din App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld.

Primul participant care descopera cele 9 indicii ascunse in Centrul Vechi va castiga noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1. Exploratorul de pe locul doi va primi un HTC ChaCha, smartphone-ul cu buton de Facebook integrat. Au sanse sa castige multi alti utilizatori, pentru ca in spatele indiciilor sunt ascunse premii surpriza din plin.

Cele 9 indicii sunt coduri QR care odata descoperite trebuie scanate cu ajutorul aplicatiei The Goodies Hunt. Fiecare cod QR scanat dezvaluie o ghicitoare care conduce la urmatorul indiciu. Mai multe informatii despre inscrierea in concurs sunt disponibile pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/

Cautarea comorii incepe astazi, 7 septembrie, iar castigatorul va fi anuntat in cadrul aplicatiei si pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/ , dupa incheierea concursului, pe 19 septembrie.

Concursul „The Goodies Hunt” face parte dintr-un proiect mai mare, prin careOrangeisi propune sa schimbe experienta distractiei in Bucuresti. Din acest proiect face parte si Orange Wi-Fi Zone, unde cei care se afla in Centrul Vechi din Bucuresti au acces gratuit la internet.