Cum sa gasesti o parcare cu telefonul mobil

Data: 10/09/2012 | Autor: .

Șoferii români pot identifica toate parcările publice de utilitate generală la nivelul întregii țări prin intermediul telefonului mobil, gratie aplicației Auto.ro. Aceasta permite localizarea pe hartă a celor mai apropiate parcări de locul în care se află.

Dacă până în prezent șoferii doreau în cea mai mare parte să localizeze benzinării, spălătorii, taxi-uri, vulcanizări și service-uri prin intermediul telefonului mobil, odată cu extinderea secțiunii Parcări, realizata cu sprijinul oferit de către autoritățile locale, aceștia vor putea localiza toate parcările existente în România.

„E o idee utilă. Aplicația vine în sprijinul șoferilor bucureșteni aflați în traficul aglomerat și presați de timp care trebuie să găsească în câteva secunde, un loc de parcare sigur. Cu doar un click pe telefonul mobil șoferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fără bătaie de cap. Bucureștiul are în acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmând ca până la sfârșitul acestui an, Primăria Municipiului București să mai inaugureze alte 1.600 de locuri în Capitală. Creșterea numărului de locuri de parcare este o prioritate pentru Primarul General Sorin Oprescu care și-a propus în acest mandat să îmbunătățească viața șoferului bucureștean aflat în trafic”, a declarat Alina Roman, director general Administrația Străzilor București.

Principalele servicii auto accesate de peste 110.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistență rutieră, promoții la serviciile auto oferite și parcări.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit de aici pentru iPhone si pentru Android de aici.

Aplicatia a fost descarcata din Apple Store de peste 55.000 ori iar din Google Play de peste 60.000 download-uri.