Samsung Galaxy S III trece pe Jelly Bean (VIDEO)

Data: 12/09/2012 | Autor: .

Samsung a anuntat oficial ca va upgrada sistemul de operare Android de pe telefoanele Galaxy S III la versiunea 4.1 Jelly Bean incepand din luna octombrie, relateaza Cnet.

Cei de la Samsung au precizat, de asemenea, ca noile telefoane Galaxy S III ce vor fi scoase pe piata in perioada urmatoare vor avea versiunea 4.1 instalata din fabrica.

Samsung nu a anuntat oficial data lansarii update-ului. Cnet speculeaza ca primii care vor beneficia de update vor fi cei care detin telefoane care nu sunt blocate in retea.

Samsung a anuntat, recent, ca smartphone-ul Galaxy S III a devenit cel mai bine vandut telefon din istoria companiei dupa ce, in numai 100 de zile de la lansare, a fost comercializat in peste 20 milioane de exemplare.

Precedentul record a fost atins de Galaxy S II, care a ajuns la 20 milioane in 10 luni.

Cele mai multe Galaxy S III vandute au fost in Europa – 6 milioane. In Asia s-au vandut 4,5 milioane de telefoane, 4 milioane in America de Nord si 2,5 milioane in Coreea de Sud.

Galaxy S III a fost lansat la inceputul lunii mai si vine cu profil de numai 8,6 milimetri, un ecran de 4,7 inch HD cu rezolutia de 1280X720 si o greutate de 133 grame. Smartphone-ul are sub carcasa un procesor quad-core de 1,4 Ghz, extrem de puternic, sustinut de 1 GB de RAM. Samsung Galaxy S III ofera trei versiuni de memorie: 16GB, 32GB si 64GB.
Telefonul are o camera de 8 MP capabila sa inregistreze in HD la 1080p si conexiune 4G LTE. Softul special permite activarea camerei aproape instantaneu si realizarea de pana la 20 de poze in rafala.