Cum sa incarci creditul pe telefon din aplicatia MyVodafone

Data: 27/02/2013 | Autor: .

mzl.dvrnujjd.320x480-75Utilizatorii Vodafone pot reincarca, incepand de miercuri, creditul cartelei Vodafone si cartelei Internet prin intermediul cardului bancar, direct in aplicatia pentru mobil MyVodafone, compatibila cu iPhone si smartphone-urile cu Android.

Varianta pentru Android o puteti decarca de AICI iar pentru iPhone de AICI

Pentru efectuarea tranzactiei, clientii vor trebui doar sa introduca in aplicatie numarul de telefon pentru care efectueaza reincarcarea, valoarea reincarcarii si datele cardului bancar, se precizeaza intr-un comunicat remis de companie.

Cu aplicatia MyVodafone, utilizatorii pot afla costurile si consumul de minute si internet, prin serviciul Cost Control. De asemenea, acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, sau pot cauta cele mai apropiate magazine Vodafone, pe o harta interactiva, prin functia GPS a telefonului. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

Prin noua functionalitate, clientii cu mai multe numere de telefon vor putea vizualiza informatiile disponibile in serviciul Cost Control, pentru toate numerele aferente unui cont, daca au profil de administrator.

Aplicatia MyVodafone a depasit, recent, pragul de 100.000 de instalari, pe smartphone-urile si tabletele compatibile.