Cum sa nu iti pierzi copilul. Ii cumperi un ceas cu GPS

Data: 5/07/2012 | Autor: .

Chinavasion a lansat in oferta un gadget care imbina intr-un mod foarte interesant specificatiile unui telefon mobil cu cele ale unui ceas obisnuit. Pretul este unul rezonabil avand in vedere ceea ce stie sa faca – numai 79 de dolari.

Tot mai multi parinti le ofera copiilor telefoane mobile cu speranta ca, daca vor avea orice problema, ii vor suna imediat. De multe ori se intampla insa ca micutii sa isi uite telefonul acasa, sa il piarda la scoala sau in alte locuri, sau chiar sa le fie furat.

The Watch Phone vine sa rezolve aceasta problema cu un ceas inteligent si destul de ieftin. Gadgetul are inclus un GPS tracker, astfel ca parintii vor fi la curent tot timpul cu locatia exacta in care se afla copiii lor

Interesant este si faptul ca acesta poate fi programat sa semnalizeze prin sms daca copilul a parasit o anumita zona stabilita. SMS-urile sunt trimise prin intermediul telefonului mobil cu care se conecteaza prin bluetooth.

Totodata, ceasul are un buton special de urgenta pe care copilul il poate apasa in momentul in care are o problema. Gadgetul va trimite un sms catre parinti cu locatia exacta a acestuia.

Ceasul poate fi cumparat de aici la pretul de 79 de dolari.