Televoice aduce in Romania bateriile solare Oyama

Data: 10/07/2012 | Autor: .

Compania Televoice Grup aduce, in premiera in Romania, o gama de accesorii de tip „Mobile Power” destinate smartphone-urlor, tabletelor, GPS-urilor , MP3 player-urilor, PSP, etc.

Astfel, Televoice Grup este, incepand de marti, unic distribuitor in Romania al brandului de accesorii de energie pentru dispozitive mobile Oyama.

Aceste tipuri de dispozitive, numite si „power bank”, in traducere „banca de energie”, asigura extinderea mobilitatii oricarui dispozitiv electronic portabil prin posibilitea de a le realimenta oriunde si oricand.

Dispozitivele sunt dotate cu acumulatori tip Li-Polymer ale caror capacitati variaza intre 1500 mAh si 16000 mAh, si alimenteaza orice dispozitiv cu incarcare USB (mini USB/ micro USB), precum si toate dispozitivele mobile Apple: iPod, iPhone si iPad.

De exemplu, cu Power Bank de 4000 mAh poti incarca un smartphone de 3-4 ori fara a apela la reteaua de electricitate, iar cu varful de gama, Titan, de 16 000 mAh, poti incarca si un notebook.

In plus, bancile de energie Oyama au in gama si variante dotate cu mini panouri solare ce pot asigura o autonomie nelimitata.

Mai multe detalii aflati de aici. Preturile nu au fost anuntate