Cum să vezi Netflix cu subtitrare în limba română

Cum să vezi Netflix cu subtitrare în limba română

Intrarea Netflix pe piaţa românească a adus o ofertă excelentă de filme şi seriale în format HD şi UltraHD la un click distanţă. Marea problemă este însă că producţiile Netflix nu au încă subtitrare în limba română. Există însă o soluţie, pentru laptop şi PC, care rezolvă această situaţie.

Super-Netflix

Cum să vezi Netflix cu subtitrare în limba română? Pentru acest lucru, trebuie să foloseşti browserul Chrome. Mergi apoi în magazinul de aplicaţii Chrome şi descarci SuperNetflix.

Această extensie, odată instalată (nu uitaţi să daţi enable), îţi va permite să urci pe filmul sau serialul pe care îl vezi subtitrări în limba română.

Urmează paşii din tutorialul video de mai jos pentru a seta subtitrările.

Subtitrări găsiţi foarte uşor pe internet pentru filmele pe care vreţi să le vedeţi. Trebuie doar să scrieţi numele filmului pe Google însoţit de “.srt” sau “.sub”. Un site care are subtitrari de calitate este regielive.ro.

In momentul in care intraţi cu aplicaţia Supernetflix, o să vă ceară să convertiţi subtitrarea din sub sau srt în formatul .dfxp. Folositi pentru asta Subflicks . 

super-netflix-2

Dacă vreţi să vedeţi Netflix pe televizor, cu subtitrări româneşti, puteţi lega laptopul sau televizorul printr-un cablu HDMI sau printr-un dongle în genul Chromecast. Cum folosiţi un Chromecast 1 sau Chromecast 2 aflaţi din tutorialele video GadgetReport.ro.

Dacă vreţi să aflaţi cum să folosiţi aplicaţia de mobil pentru Netflix, urmăriţi clipul video de mai jos.