Netflix în România! Abonamente de la 7,99 la 11,99 euro

Data: 6/01/2016 | Autor: .

NETFLIX-CONECTARE

Serviciile Netflix sunt disponibile, oficial, şi în România. Cunoscutul portal de filme, seriale si programe TV ofera trei tipuri de abonamente, cu preţuri ce pornesc de la 7,99 de euro pe lună.

Pentru 7,99 de euro lunar, puteţi rula programul Netflix de pe un singur dispozitiv, bineînţeles cu user şi parola. Filmele si serialele sunt disponibile in varianta SD şi pot fi văzute pe telefon, tabletă, laptop sau smart TV.

Nu există nicio limită de vizionare, aşa că puteţi alege între sutele de programe de divertisment, seriale, filme, emisiuni TV etc.

NETFLIX-PLATA-2Prima luna este gratuită, iar daca un sunteti multumiti de Netflix, puteti renunta oricand la serviciu.

Pentru 9,99 euro pe luna, puteti vedea programele Netflix de pe doua dispozitive simultan, fie ca este vorba de smartphone-uri, televizoare smart, tablete sau PC-uri.

In plus, la acest tarif, filmele, serialele si emisiunile TV vin in varianta HD.

Iar pentru 11,99 euro pe luna, puteti vedea Netflix de pe 4 dispozitive, la calitate Ultra HD.

NETFLIX-PLATA

Netflix precizează că, în ceea ce priveşte calitatea transmisiei, depinde foarte mult de semnalul de internet pe care il aveti acasa sau pe conexiunea mobila.

Pentru a vă inregistra pe Netflix, va trebui sa accesati netflix.com si sa va creati un user si o parola. Dupa ce confirmati contul, prin intermediul email-ului pe care l-ati primit, va trebui sa alegeti un plan tarifar si veti fi transferat catre modulul de plata.

Puteti plati cu cardul sau cu un cont de paypal. Prima luna este gratuita, asa ca veti beneficia din start de doua luni de vizionare Netflix.

NETFLIX-SELECTIE

Dupa ce confirmati plata, va trebui sa selectati dispozitivele de pe care veti vedea productiile Netflix (telefon, tableta, laptop, desktop, blu-ray, smart tv, xbox, Playstation, Apple Tv)

In pasul urmator, va trebui sa treceti numele celor care vor vedea programele si varsta acestora. Iar apoi veti fi rugati sa alegeti cate filme care va plac, pentru ca Netflix sa va poata sugera programe similare.

NETFLIX-SELECTIE-2

netflix 4In final, va trebui sa va descarcati aplicatiile Netflix pentru gadgeturile voastre, sa introduceti parola, sa alegeti profilul si veti putea vedea filmele si serialele Netflix.

Netflix este compatibil cu gadgeturile de tip Chromecast, asa ca veti putea livra continutul si catre un alt televizor.

Noi am incercat serviciile si merg excelent. Vizionare placuta. Atentie, insa. Filmele si serialele nu beneficiaza de traducere in limba romana. Puteti seta insa subtitrare in limbile engleza, franceza si spaniola.

Vedeti in tutorialul video GadgetReport.ro de mai jos cum functioneaza aplicatia Netflix in Romania.