Cum scapi de zgârieturile de pe telefon

Cum scapi de zgârieturile de pe telefon Dacă te-ai trezit cu zgârieturi pe ecranul telefonului sau a tabletei, asta nu înseamnă că trebuie să te duci cu el la service.

Există câteva trucuri simple şi uşor de folosit care iti arata cum scapi de zgârieturile de pe telefon.

Zgârieturile fine pot fi eliminate, paradoxal, cu ajutorul unei simple radiere. Iar dacă nu aveţi aşa ceva prin casă, încercaţi cu nişte pastă de dinţi.

Luaţi un beţişor de urechi şi, cu puţină pastă, acoperiţi zona cu zgârieturi. Din imaginile video de mai jos reiese că aceasta elimină destul de bine zgârieturile aparente.

Totul este să aveţi grijă să nu daţi pastă de dinţi pe difuzor, pe orificiile pentru cască şi, în general, în locurile în care aceasta ar putea ajunge în interior. O soluţie ar fi să aplicaţi puţină bandă adezivă pe zonele sensibile.

Un alt truc care vă poate ajuta să eliminaţi problemele aparente ale ecranului îl reprezintă folosirea prafului de copt. Îl amestecaţi cu puţină apă şi apoi îl aplicaţi cu un beţişor pe zona afectată.

Dacă tot n-aţi reuşit să eliminaţi zgârieturile, puteţi să le acoperiţi cu puţină vaselină. Nu vă recomandăm această soluţie, pentru că este posibil să vă treziţi cu vaselina pe faţă.

Mai avem o soluţie pentru voi. Dacă de pe marginea telefonului s-a luat vopseaua, folositi cu incredere o pila de unghii pentru a o curata complet.

Cum scapi de zgârieturile de pe telefon, vezi în clipurile video de mai jos.