Cum se misca noul One, cel mai tare telefon HTC (VIDEO)

Data: 20/02/2013 | Autor: .

HTC-One-Design

Lansarea celui mai spectaculos telefon produs de HTC, modelul ONE, a starnit valuri in presa internationala. Expertii au laudat noul smartphone despre care au scris ca ridica si mai mult stacheta tehnologica in industria de profil.

Dovada si primele teste de anduranta.Potrivit SlashGear, HTC ONE pur si simplu si-a spulberat rivalii in testul Quadrant, cel putin pe parte de procesare.

bench

Privind in ansamblu dotarile, telefonul isi depaseste net rivalii – Galaxy SIII si iPhone 5.

Cantarind numai 143 grame, HTC One vine cu un ecran full HD de 4.7-inch, la 468ppi, un procesor quad-core de 1.7GHz Snapdragon, 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 32GB/64GB si o baterie puternica, de 2300mAh.

Telefonul, realizat din aluminiu, si cu un profil de numai 9,3 mm, impresioneaza, de asemenea, prin sunetul stereo spectaculos de 93db oferit de cele doua difuzoare si camera “ultrapixel” de 4 MP, capabila sa inregistreze la 1080p@30fps.

La capitolul minusuri includem, din start, bateria de 2300 mAh care nu poate fi schimbata.

HTC One include LTE, NFC, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4 si GPS cu GLONASS. Telefonul ruleaza Android 4.1.2 si urmeaza sa fie upgradat la 4.2.2.

HTC One va fi lansat pe piata in luna martie, in negru, rosu si argintiul. Pretul nu a fost anuntat, pentru moment.

In Romania, telefonul ar urma sa vina cel mai probabil la finele lunii martie. Pana la lansarea oficiala, ne-am amuzat cu mesajul cel putin inedit lansat de HTC odata cu acest telefon – “Încearca-L Fă”, „Ce te va inpira”

htconefa

 

Mesajul a fost ulterior corectat de HTC.