GadgetReport.ro a avut dreptate! Galaxy S IV vine pe 14 martie (VIDEO)

Data: 25/02/2013 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S-IV--579x304Asa cum am anticipat inca de acum doua luni, Samsung va lansa Galaxy S IV pe 14 martie, la New York. Decizia a fost luata dupa ce Samsung a primit multe solicitari de la operatorii de telefonie mobila din SUA.

Lansarea va fi prima din SUA pentru un model Galaxy in ultimii trei ani, a declarat un purtator de cuvant, si vine in contextul unei ofensive publicitare a companiei pe piata americana, inclusiv prin ironii la adresa fanilor Apple.
„Am prezentat Galaxy S III la Londra anul trecut, iar de aceasta data am schimbat locatia (…), intrucat am fost bombardati cu cereri de la operatorii telecom americani pentru prezentarea Galaxy S IV in SUA”, a declarat seful diviziei de dispozitive mobile a Samsung, JK Shin, pentru portalul Edaily.

Potrivit surselor, Galaxy S IV va ajunge pe piata europeana in luna aprilie si in mai sau iunie pe cea din SUA.

GadgetReport.ro relata, saptamana trecuta, ca telefonul va veni cu un ecran de 4.99″ Super AMOLED Full HD la 1080, un procesor de 1.9GHz quad-core,  2  GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.

Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe, asa cum arata, de altfel,prototipul prezentat de GadgetReport.ro.

Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.

Intre timp, pe internet a aparut si primul test care surprinde performantele incredibile aduse de noul smartphone.

Telefonul are numarul de cod SHV-E300S, ceea ce indica ca este vorba de o varianta sud-coreeana a modelului. Gadgetul ce apare in teste ruleaza un procesor Qualcomm’s MSM8960 in locul procesorului Exynos folosit de Samsung in precedentele telefoane.

Anterior, GSM Arena relata ca telefonul ar urma sa prezinte un procesor Octa Core Exynos 5, cel mai puternic din lume.

gsmarena_001

 GadgetReport.ro a prezentat, recent, un material video care prezinta un studiu de design cu noul telefon. Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.