Cum va arata iPad 3? Un concept incredibil de la Aatma Studio

Data: 1/03/2012 | Autor: .

Designerii de la Aatma Studio au lansat un clip video in care prezinta un iPad cu o serie de facilitati cu adevarat spectaculoase. Este noul iPad 3? Vom afla pe 7 martie, atunci cand Apple va lansa oficial cea de-a treia editie a tabletei care a revolutionat lumea tehnologiei.

Designerii de la Aatma Studio vad un iPad cu un ecran Retina fara margini, capabil sa comunice cu alte gadgeturi similare si sa formeze o imagine unitara.

Noul gadget ar urma sa prezinte tehnologia 3D, iar jocurile sa capete astfel un farmec aparte cu functia 3D multiplayer hologram.

Urmariti clipul de mai jos pentru a descoperi toate facilitatile imaginate de Aatma Studio.

Este putin probabil ca noul iPad 3 sa cuprinda aceste inovatii. Cel mult am putea vedea ecranul fara margini Retina.

 GadgetReport.ro a relatat, recent, ca noua tableta iPad 3, ce va fi lansata pe 7 martie, ar putea avea un ecran Retina cu o rezolutie spectaculoasa de 2048X1536 pixeli. Display-ul gadgetului va avea cu 25% mai multi pixeli decat precedenta versiune, astfel ca unghiul de vizualizare va fi unul aproape perfect.

Dincolo de ecranul spectaculos, cu aceleasi dimensiuni ca si predecesoarele versiuni, de 9,7 inch, iPad 3 va beneficia de cel mai rapid procesor pentru sistemul de operare iOS, modelul quad-core A6 S5L8945X.

Impreuna cu memoria de 2GB, procesorul quad-core A6 S5L8945X va face iPad de trei ori mai rapid decat iPad 2 si de doua ori decat iPhone 4S.

In plus, noul gadget ar urma sa prezinte, spre bucuria utilizatorilor, in dotarea de baza, WiFi, GSM/CDMA/LTE. iPad 3 ar putea veni cu o camera HD cu blit incorporat si cu port HDMI.

Noul iPad 3 va avea un acumulator care ii va asigura o autonomie dubla fata de versiunea din 2011. Noua versiune va avea o baterie de 14.000 mAh fata de cea de 6,500 mAh disponibila pe versiunile iPad I si II. Potrivit MacRumors care citeaza site-ul chinez Sina Weibo, iPad 3 Wi-Fi ar urma sa coste cu 80 de dolari mai mult decat modelul echivalent iPad 2.  Tableta ar urma sa ajunga in magazine la o saptamana distanta de la prezentarea oficiala.