Cum va arata noua consola de jocuri Xbox

Data: 5/07/2012 | Autor: .

Noua generatie a consolei de jocuri Xbox ar putea fi numita Xbox 8 sau Infinity si va fi de sase ori mai performanta fata de Xbox 360, relateaza Fusible.com. Consola va fi lansata in sezonul de shopping din iarna lui 2013.

Potrivit fusible.com, Microsoft a inceput demersurile juridice necesare pentru a obtine domeniile XboxPhone.com, XboxTablet.com, XboxLiveTV.com, XboxCompanion.com, Xbox8.us, Xbox8.org, Xboxliverewards.com, Xboxsports.com, Xboxsmartglass.com si Xboxmusic.com, detinute de alte companii sau persoane fizice.

Gadgetul va avea o configuratie spectaculoasa care ii va oferi posibilitatea de a reda inclusiv jocuri 3D. Consola va include un Blu-ray, imagine la 1080p si iesire 3D. Sistemul va rula un procesor de 6 pana la 8 core 2GHz ARM/x86.

Consola va oferi o experienta multimedia completa, urmand sa permita utilizatorilor sa ruleze jocuri si diverse aplicatii, de la redarea de filme si muzica la navigarea pe internet si social media.

Noua consola va elimina aproape complet joy-stick-urile, astfel ca XBox va fi controlata in principal prin comenzi vocale si gesturi. De asemenea, consola va presupune un nivel de securitate sporit, cu recunoastere faciala.