Samsung inaugureaza o zona de gaming pe Galaxy S III in mall-ul Baneasa si pune la bataie sute de premii

Data: 13/07/2012 | Autor: .

Samsung a anuntat inaugurarea unei arene de gaming pe noul Galaxy S III, in centrul comercial Baneasa Shopping City. Astfel, in perioada 15 iulie – 15 august, cei care viziteaza spatiul special amenajat din zona Town Square vor avea ocazia de a intra in competitie si de a castiga sute de premii.

Utilizatorii sunt asteptati sa participe la concursurile de gaming pe noul smartphone Samsung Galaxy S III. Acestia vor avea, totodata, ocazia de a viziona in timp real spectacolul Jocurilor Olimpice din Londra 2012, ce va fi transmis pe ecrane special amenajate in cadrul zonei.

Competitia de jocuri pe noile smartphone-uri Samsung Galaxy S III se va desfasura incepand cu data de 15 iulie si va continua pana pe 15 august, intre orele 10:00 si 22:00. Vizitatorii vor avea la dispozitie patru smartphone-uri Galaxy S III conectate la patru televizoare, pentru o experienta de gaming completa.

In prima zi, concurentul care va obtine cel mai mare punctaj va castiga un Galaxy S III, iar urmatorii 20 de participanti din clasament vor primi cate o cana termoizolanta. Pana la sfarsitul campaniei, Samsung va oferi premii zilnice constand in cani termoizolante si genti, pentru cele mai bune scoruri.

Totodata, intre 23 iulie – 12 august, primii 700 de clienti care vor cumpara online smartphone-ul Galaxy S III de la unul dintre magazinele partenere vor primi cate un set de accesorii in valoare de 35 de euro.

Samsung Galaxy S III a fost lansat la inceputul lunii mai si vine cu profil de numai 8,6 milimetri, un ecran de 4,7 inch HD cu rezolutia de 1280×720 si o greutate de 133 grame. Smartphone-ul are sub carcasa un procesor quad-core de 1,4 Ghz, extrem de puternic, sustinut de 1 GB de RAM.