iPhone 5 ar putea fi lansat pe 7 august

Data: 14/07/2012 | Autor: .

Apple ar putea prezenta smartphone-ul iPhone 5 pe 7 august, si nu in octombrie, asa cum ne asteptam, scrie portalul KnowYourMobile, care citeaza o sursa de incredere din industria IT.

Zvonuri privind o devansare a lansarii noului iPhone 5 au aparut pentru prima oara luna trecuta, iar motivul pare a fi succesul de care se bucura gadget-ul rival Galaxy S III.

Potrivit ultimelor zvonuri din piata, iPhone 5 este asteptat sa dispuna de un display de 4 inchi, mai mare decat cel de 3,5 inchi de pe modelele curente. Totodata, noua generatie iPhone va permite utilizatorilor sa faca plati cu smartphone-ul prin intermediul tehnologiei NFC, dupa cum GadgetReport.ro a relatat anterior.

Cu toate ca nu se cunosc prea multe detalii despre iPhone 5, comerciantii independenti de pe platforma chineza de comert electronic Taobao accepta deja precomenzi pentru noul terminal. Unii dintre ei cer doar depozite in avans de 1.000 yuani (161 de dolari), in timp ce altii cer pana la 6.999 de yuani (1.100 de dolari) pentru un iPhone 5.