Cum va arata noul telefon Galaxy Note 2

Data: 2/07/2012 | Autor: .

Continua sa apara noi informatii, pe surse, legate de cea de-a doua generatie a telefonului gigant Samsung Galaxy Note. Potrivit GSM Arena, smartphone-ul va urma, in general, liniile super-hit-ului Galaxy S III. Ecranul va face insa diferenta. Note va avea un display urias, de 5,5 inch Super AMOLED.

Noile informatii vin sa sustina, totodata, faptul ca ecranul va fi realizat dintr-un plastic special UBP, care este imposibil de spart. Potrivit news.mk., acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din 2013.

Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire. In plus, gadgetul va avea o baterie mai puternica si un procesor quad-core. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software. Telefonul va avea 2 GB de RAM, noul chipset Exynos 5250 si o camera de 8 MP.

Samsung Galaxy Note 2 ar urma sa fie lansat in septembrie, mai devreme cu o luna fata de informatiile prezentate anterior. In acest fel, spun sursele, Samsung va incerca sa contracareze lansarea noului iPhone 5, prevazuta in octombrie.