Cum vezi posturile TV pe smart TV fără abonament de cablu

Data: 25/05/2020 | Autor: .

Dacă ai o conexiune bună de internet și un abonament Orange TV Go, nu mai ai nevoie de cablu TV. Orange a lansat aplicația Orange TV Go și pentru Smart TV-urile cu Android TV. Aplicația era deja disponibilă pe televizoarele Samsung din magazinul Tizen.

Dacă ai un abonament Orange și ți-ai luat și opțiunea Orange TV Go, poți urmări posturile TV direct pe propriul televizor cu ajutorul aplicaţiei dedicate Orange TV Go. Aceasta este acum compatibilă cu televizoarele Samsung, în ecosistemul TIZEN,  și Philips, Sony şi TCL cu sistem de operare Android versiunea 7 sau o versiune mai nouă.

Pentru ca experiența de vizionare a programelor TV să fie una optimă, fără întreruperi, trebuie să te asiguri că televizorul este conectat la internet prin cablu sau WI-FI și că internetul este unul de calitate, adică ai o viteză de transfer de peste 300-500 Mbps.

Aplicaţia Orange TV Go se instalează cu uşurinţă direct pe Smart TV din magazinul de aplicaţii Tizen, pentru Samsung, respectiv Google Play, pentru televizoarele cu Android TV.

Cu Orange TV Go, ai acces la peste 150 de canale TV, in versiunea full, dar şi la o multitudine de funcţionalităţi interactive precum repornirea unei emisiuni curente, înregistrarea emisiunii preferate, emisiuni inregistrate, şi filmele incluse în oferta Orange prin abonamentele Orange Me şi Orange Net sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart-tv/

 

De ce să alegi IPTV. Cum să vezi peste 5000 de programe tv din toată lumea