Cum să vezi toate filmele de pe Netflix

Data: 16/03/2016 | Autor: .

netflix-gadgetreport.ro

Netflix a ajuns în România însă multe dintre producţiile disponibile în Statele Unite sau Marea Britanie nu pot fi văzute şi la noi. Motivele ţin de restricţiile de difuzare. Compania nu a cumparat licentele globale pentru toate serialele şi filmele, astfel că, cel puţin pentru moment, acestea nu apar în ofertele pentru piaţa românească, relatează GadgetReport.ro

Situaţia de la noi nu este una singulară. În toate ţările lumii, chiar şi în SUA unde telespectatorii au parte de cea mai generoasă ofertă de filme şi seriale, există producţii care nu pot fi văzute oficial, deşi clienţii plătesc tarife similare.

Există foarte multe soluţii prin care restricţiile geografice pot fi depăşite cu ajutorul VPN-urilor. Cele mai multe sunt contra-cost sau impun ecrane publicitare.

Există însă o aplicaţie simplă şi uşor de instalat, ce poartă numele de Hola. Aceasta se instalează sub formă de extensie pentru browserul Chrome şi, în momentul în care intraţi pe Netflix, puteţi alege ce versiune a site-ului să vedeţi, cea din SUA, Marea Britanie etc.

start-hola-780x568

Extensia Hola este gratuită şi se instalează din magazinul Chrome. Din momentul în care o instalaţi, în dreapta sus a browserului o să vă apară un icon şi steagul ţării în care rulaţi programele online.

Noi am testat-o şi am putut intra, astfel, pe Netflix SUA, dar şi pe alte site-uri blocate pentru piaţa românească, precum Spotify.

Folosirea VPN-urilor nu este ilegală însă, în cele mai multe cazuri, încalcă politicile de produs ale site-urilor respective. Aşa că, la fel ca la site-urile de filme online care nu deţin licenţe de difuzare, nu este exclus ca accesul la acestea să fie blocat.

Pentru a vedea filmele cu subtitrări româneşti, urmaţi tutorialul de mai jos.

Cum să vezi Netflix cu subtitrare în limba română

Cum să vezi Netflix pe televizor, chiar dacă nu e smart TV