Cumperi un Samsung Galaxy S7, mai primeşti unul gratuit!

Data: 9/03/2016 | Autor: .

SAMSUNG-Galaxy-S7-S7-edge-gadgetreport.ro

Ce poate fi mai bun decât un Samsung Galaxy S7? Două, la preţul unui produs! Este oferta lansată de unul dintre cei mai cunoscuţi operatori de telefonie mobilă din lume, AT&T. Oferta este cu atât mai spectaculoasă cu cât poţi opta pentru produsul gratuit între Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge.

Ca orice ofertă promoţională, aceasta se desfăşoară în anumite condiţii. În primul rând, pentru a beneficia de ofertă, clienţii trebuie să activeze un al doilea abonament pentru telefonul primit gratuit, relatează GadgetReport.ro

În al doilea rând, clienţii vor trebui să plătească pentru ambele telefoane, urmând să primească înapoi, la prima factură, contravaloarea produsului oferit promoţional. Detalii despre ofertă aflaţi de site-ul oficial AT&T.

Oferta este una interesantă dacă ai de cheltuit peste 1500 de dolari pentru a achiziţiona cele două telefoane. Bine, poţi împrumuta banii şi să-i dai înapoi în 30 de zile, când îţi sunt decontaţi de companie.

Vei rămâne cu două telefoane şi două abonamente cu beneficii ce pot fi folosite în comun (minute, sms-uri, internet etc.) Merită? Crezi că astfel de oferte ar prinde şi în România?

CITEŞTE ŞI:

10 sfaturi dacă vrei să-ţi cumperi Galaxy S7/S7 Edge

Samsung Galaxy S7, oferit gratuit! Vezi cele mai bune oferte