Samsung lansează „Rabla pentru telefoane”

Data: 10/03/2016 | Autor: .

Samsung lansează „Rabla pentru telefoane”

Sud-coreenii de la Samsung au lansat un program special de fidelizare a clienţilor, similar cu cel lansat de Apple odată cu iPhone 6s şi 6s Plus. Programul „Rabla pentru telefoane”, aşa cum l-a botezat GadgetReport.ro, este menit să stimuleze vânzările noilor smartphone-uri Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge.

Sud-coreenii a folosit aceeaşi reţetă de marketing utilizată de Apple, lansată în decembrie 2015. Clienţii care doresc să cumpere noile smartphone-uri Galaxy S7/S7 Edge vor putea preda telefonul vechi în magazinele licenţiate şi să plătească gadgetul nou într-un sistem de 12-24 rate.

”Programul Rabla pentru telefoane” a devenit deja realitate în Marea Britanie şi Coreea de Sud. Sud-coreenii îşi pot cumpăra noul telefon în 24 de rate de 7,700 won (6.35 dolari).

Potrivit Reuters, programul „Rabla pentru telefoane” este disponibil pentru moment doar în aceste ţări. Samsung nu a făcut niciun anunţ legat de posibila extindere a ofertei şi în alte pieţe internaţionale.

GadgetReport.ro relata, recent, într-un material în care anticipa lansarea programului, că acesta urmează să se suprapună pe cele lansate de majoritatea operatorilor de telefonie, care oferă deja telefoane în rate, fără dobândă, la achiziţia unor abonamente pe 24 de luni.

Dacă ar fi lansat şi pe piaţa românească, programul „Rabla pentru telefoane” ar însemna o lovitură importantă în condiţiile în care puterea de cumpărare scăzută face ca mulţi potenţiali clienţi să nu aibă banii necesari achiziţiei noului smartphone.

Samsung Galaxy S7 a ajuns, între timp, şi în redacţia GadgetReport.ro, astfel că în următoarele zile veţi putea vedea şi primele teste cu noul telefon.

În esenţă, noua generaţie S7 vine cu display-uri de 5,1 respectiv 5.5 inchi (S7 Edge) cu rezoluție Quad HD 2560 x 1440 pixeli, prinse în carcase din sticlă rezistente la apă şi praf.

Telefoanele sunt dotate cu procesoare Exynos 8890, GPU Adreno 530, 4 GB memorie RAM LPDDR4, 32 sau 64 GB spațiu de stocare și slot pentru card microSD de până la 200 GB.

Telefoanele rulează Android 6.0 Marshmallow cu TouchWiz UI, sunt 4G LTE cat. 9, au Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band, bluetooth 4.2, GPS cu A-GPS, GLONASS, BDS, NFC, port infraroșu, senzor amprentă, microUSB și jack de 3.5 mm.

Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au o cameră principală de 12 Megapixeli cu tehnologie Dual Pixel, F1.7, Smart OIS, care filmează 2160p cu 30 fps, şi o cameră frontală de 5 Megapixeli cu F1.7.

Citeşte şi:

Cumperi un Samsung Galaxy S7, mai primeşti unul gratuit!

Samsung Galaxy S7, oferit gratuit! Vezi cele mai bune oferte

10 sfaturi dacă vrei să-ţi cumperi Galaxy S7/S7 Edge

Vrei să îţi cumperi un telefon? Cele 10 sfaturi esenţiale