Unboxing Galaxy S7 Edge. Primele impresii despre noul smartphone

Data: 11/03/2016 | Autor: .

Unboxing Galaxy S7 Edge. Primele impresii despre noul smartphone

Samsung Galaxy S7 Edge este, fără îndoială, cel mai bun smartphone lansate în istoria sud-coreenilor de la Samsung. Cu un look premium şi specificaţii tehnice de ultimă oră, telefonul ridică standardele în industria smartphone-urilor la un nivel superior, relatează GadgetReport.ro

Telefonul arată excelent la prima vedere, însă este la fel de fragil ca generaţia Galaxy S6. Dacă l-ai scăpat din mână, să îi înlocuieşti panourile din sticlă poate fi o misiune extrem de costisitoare.

Poate pe Galaxy S7 vom vedea carcasa din magneziu despre care s-a spus că urma să fie lansată în 2016. Nu este exclus ca primul telefon cu această facilitate să fie Galaxy Note 6, phablet care va fi lansat în toamnă.

galaxy s7 edge gadgetreport.ro 2Dincolo de fragilitatea telefonului, acesta se simte mult mai bine decât Galaxy S6 Edge Plus. Are marginile rotunjite, iar software-ul Edge îl face mai uşor de folosit. În plus, camera foto nu mai este atât de mult ieşită în afară ca la generaţia S6.

Galaxy S7 Edge mai are o problemă pe care Samsung încă nu a rezolvat-o – difuzorul. Oare când vom vedea două difuzoare stereo pe seria Galaxy? Şi când va înţelege Samsung că, plasând difuzorul în partea de jos a telefonului, de cele mai multe ori îl acoperi cu mâna, astfel că audiţia este afectată.

O altă problemă o reprezintă căştile „ergonomice”. Din experienţa noastră, forma acestora nu este tocmai ideală, pentru că plasarea acestora în urechi poate fi deranjantă. În plus, parcă nici calitatea sunetului nu este la fel ca la cea de pe căştile de pe Note 4 sau Galaxy S5.

În rest, telefonul arată excelent, rulează ireproşabil noul Android 6 şi are un semnal foarte bun. Iar camera foto captează imagini excelente, cu un focus instant.  Încă două atuuri importante – este rezistent la apă şi praf şi îţi permite să îi pui un cardSD de până la 200 GB!

Vedeţi unboxing-ul Samsung Galaxy S7 Edge în clipul video de mai jos. În zilele următoare, vă vom prezenta un tutorial în detaliu cu noul smartphone.

Telefonul l-am primit în teste în cadrul programului Orange Smartphone Testers.