Leagoo Shark 1. Telefonul cu o baterie care rezistă o lună!

Data: 11/03/2016 | Autor: .

Leagoo Shark 1Dacă vă doriţi un telefon cu ecran mare, Android, şi care să reziste peste o lună de zile în standby, Leagoo Shark 1 este o variantă excelentă. Telefonul chinezesc este vândut în aceste zile într-o promoţie pe Gearbest.com, relatează GadgetReport.ro

Leagoo Shark 1 se laudă, în primul rând, cu acumulatorul de 6300 mAh, despre care spune că asigură 770 de ore de standby, 72 de ore de convorbire şi 49 de ore de muzică, şi care se încarcă în numai 1,5 ore.

Ca să vă faceţi o idee de performanţa bateriei, cu numai 30 de minute de încărcare cu chargerul de 2.5A, rezistă o zi. Mai mult chiar, telefonul este capabil să încarce şi alte gadgeturi pe care le conectezi prin mufa de alimentare.

Bateria este prinsă într-o carcasă cu margini metalice, cu un capac dintr-un poliuretan care nu îţi alunecă din mâini şi dă senzaţia catifelei, şi un ecran 2.5D de 6 inchi Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 3.

Telefonul rulează un sistem de operare Android 5.1, cu ajutorul unui procesor MTK6753 64bit Octa Core 1.3GHz, a 3 GB de RAM şi a unei plăci video Mali-T720.

Leagoo Shark 1 are un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin TFCard până la 64 GB.

La capitolul multimedia, telefonul are o cameră de selfie de 5.0MP, cu unghi larg de vizualizare şi f/2.4, alături de o cameră de 13.0MP cu f/2.0, PDAF şi LED flashlight.

Telefonul are toate facilităţile devenite standard în materie pentru un telefon, de la conectivitatea 4G la Dual SIM dual standby. Dual Micro SIM, Bluetooth: 4.0 şi senzor de amprentă.

Gearbest.com organizează în aceste zile o promoţie în cadrul căreia puteţi cumpăra telefonul cu o reducere suplimentară de 10-20 de dolari, astfel că preţul acestuia coboară la 170 de dolari, adică aprox. 700 de lei, la care mai adăugaţi taxele vamale.

La acest preţ, telefonul poate fi o bună achiziţie, dacă mergeţi într-o excursie, sau dacă vreţi să îl folosiţi intensiv pentru jocuri şi filme.