Cum îţi încarci rapid telefonul

Data: 12/03/2016 | Autor: .

cum iti incarci rapid telefonul gadgetreport.ro

Atunci când îţi e lumea mai dragă, când vrei să faci un selfie sau să dai un apel important, te trezeşti că nu mai ai baterie la telefon. O chestie neplăcută care i se poate întâmpla oricui. Ce te faci în această situaţie, cum îţi încarci rapid telefonul?

Primul sfat pe de care trebuie să ţii seama este să îţi încarci tot timpul telefonul cu chargerul original. Este construit special pentru a încărca bateria la un nivel optim. Dacă foloseşti altul cu o intensitate mai mică, timpul de încărcare va creşte.În plus, rişti să îţi strici bateria.

Ar fi ok, dacă ai posibilitatea, să îţi închizi telefonul chiar şi 10 minute, când îl încarci. O să vezi diferenţa imediat ce îl vei deschide. Asta pentru că, atunci când e deschis, telefonul foloseşte până la 50% din energia primită pentru funcţionarea lui în parametri normali.

Un alt sfat este ca, atunci când încarci telefonul, să dezactivezi toate serviciile care consumă multă energie, de la WI-FI la Bluetooth, GPS, NFC etc. Iar dacă vrei să îl încarci de la USB, să alegi un port 3.0 (cel cu mufa albastra), pentru că are mai multă putere.

În plus, dacă ai ceva bani de cheltuit, cumpără-ţi o baterie mobilă! Poţi să o iei cu tine în rucsac sau în buzunar şi să te ajute când ai mai mare nevoie. Care sunt criteriile pe baza cărora trebuie să cumperi o baterie vezi în clipul video de mai jos.

Detalii află din tutorialul GadgetReport.ro de AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.