Cyber Monday! Telefoane de la 0.01 dolari

Data: 30/11/2015 | Autor: .

cyber-monday

După Black Friday urmează Cyber Monday, o altă campanie de promoţii care aduce, cel puţin în străinătate, preţuri excelente pentru multe gadgeturi, de la telefoane la tablete, smartwatch-uri etc. Everbuying.net vine cu o ofertă spectaculoasă, care include mai multe telefoane la 0,01 dolari.

Este vorba de şase modele de telefon chinezesc, cu diverse specificatii, insa toate optime pentru a intra pe internet, vizionat filme si pentru jocuri simple, precum cele din Google Play.

Chiar dacă numele smartphone-urilor nu o să vă spună mare lucru, telefoanele propuse de Everbuying.net in cadrul campaniei Cyber Monday sunt imbatabile la raportul pret-calitate. Trebuie, bineinteles, sa aveti si mult noroc pentru a pune mana pe ele, ca la orice promotie.

Portalul de tehnologie va ofera, bineinteles, si alte modele de smartphone-uri cu dotari excelente, precum Onda V919 tablet PC 64GB, la 144.99 de dolari, Bluboo XTouch la 157.99 dolari, Letv 1S la 192.29 si ceasul inteligent DZ09 Smart Watch la numai 17.99 dolari.

Poate cel mai interesant gadget din gama este Ulefone Be Touch 3, un smarphone pe care il puteti cumpara in intervalul 2-8 decembrie la pretul de 99.99 dolari.

La aceşti bani, Ulefone propune un smartphone cu un ecran de 5,5 inchi, Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 3, prins într-o carcasă metalică subţire, cu accente premium. Telefonul rulează un Android 5.1 curat, fără aplicaţii nedorite, cu ajutorul unui procesor MT6753 64bit Octa Core, tactat la 1.3GHz şi a 3 GB de RAM.

Configuraţia hardware mai include o placă video Mali T720, astfel că se descurcă excelent în orice situaţie, de la filmele FullHD la jocurile de ultimă generaţie, fără întreruperi sau blocaje.

La capitolul foto-video, Ulefone Be Touch 3 prezintă o cameră de la Sony, de 13 MP cu unghi larg de vizualizare (F 2/0) autofocus în 0,3 secunde, HDR şi stabilizare optică. Camera de selfie prezintă un senzor de 5 MP care se descurcă excelent inclusiv în condiţii de lumină slabă.

Camera principală înregistrează în FullHD şi beneficiază de un software care elimină tremurăturile de imagine.
Aspiraţiile de flagship sunt justificate şi de prezenţa unui senzor de amprentă UTouch, care permite blocarea telefonului şi diverse aplicaţii în numai 0.1 secunde. Modelul il puteti cumpara de pe Everbuying.net

Tot in cadrul promotiei Cyber Monday, ne-a mai atras atentia consola video MXIII M82, care vine cu un procesor Amlogic Cortex-A9 S802 Quad-Core, rulează KitKat si filme in 4K la numai 48,99 dolari, camera de filmat Soocoo F23 , care inregistreaza inclusiv sub apa la 1080P cu 30fps (33,99 dolari), castile bluetooth AUSDOM M06 la 24,49 dolari si mai ales smartwatch-ul OUKITEL A28, la 48,59 dolari care are un look cu iz clasic si specificiatii interesante.

Sunt zeci de produse aflate in promotie, de la telefoane, la tablete, gadgeturi de tot felul, asa ca cel mai bine este sa vedeti voi promotia si sa va alegeti ceea ce va intereseaza.