F68 Smart Sports Watch. Vrei un ceas inteligent cu 120 de lei ?

Data: 1/12/2015 | Autor: .

F68 Smart Sports Watch GadgetReport.ro

Dacă vrei un ceas inteligent şi nu eşti dispus să dai 1500 de lei pentru Samsung Gear S2 sau peste 2200 de lei pentru un Apple Watch, ai la dispoziţie zeci de smartwatch-uri ieftine şi bune. Un astfel de produs, foarte ieftin si care isi face bine treaba, este F68 Smart Sports Watch, un ceas cu o autonomie de 7 zile, aflat in promotie pe Gearbest.com la pretul de 30,99 de dolari.

F68 Smart Sports Watch oferă aproape toate functiile smartwatch-urilor din gama de lux. Iti afiseaza apelurile de pe telefon, sms-urile, mesajele de pe retelele sociale, iti calculeaza pasii, iti spune cate calorii ai consumat, iti masoara pulsul şi somnul si te avertizeaza cand duci o viata prea sedentara. Ceasul isi anunta utilizatorul prin vibratii.

F68 Smart Sports Watch are un ecran rotund LCD, cu iz clasic, touchscreen, de 1.5 inch, cu o rezolutie de 128 x 128 px, prins intr-o carcasa din aluminiu si rezistent la apa si praf.

Ceasul are o curea din silicon solida, unisex, in mai multe culori (Orange, Blue, Black), in functie de preferinte.

F68 Smart Sports Watch este compatibil atat cu telefoanele cu Android (minim 4.3) cat si cu iPhone-urile (minim iOS 8.0) la care se leaga prin Bluetooth 4.0.

Smartwatch-ul are o baterie de 180 mAh, capabila sa ii asigure o autonomie de pana la 7 zile, ceea ce este absolut excelent. Se incarca prin dock-ul special, inclusiv de la USB.

O prezentare video detaliata vedeti in clipul de mai jos. Din punctul nostru de vedere si avand in vedere raportul pret-calitate, ceasul F68 Smart Sports Watch poate fi o buna alegere daca va doriti un ceas cu care sa faceti diverse activitati sportive sau sa-l purtati la o tinuta casual.

Ceasul il puteti cumpara de pe GearBest.com, la pretul de 30,99 dolari, daca introduceti codul GBF68