De ce foloseste Adele un telefon retro în noul ei clip?

Data: 27/10/2015 | Autor: .

adele flip phone gadgetreport.ro

Noul clip al cântăreţei britanice Adele, intitulat “Hello”, a devenit cel mai viralizat clip video al lunii octombrie in intreaga lume, cu peste 88 de milioane de vizualizari in numai cinci zile de la lansarea oficială.

Dincolo de aceasta performanta, un aspect inedit a atras atentia presei IT&C – faptul ca Adele foloseşte in videoclip un flip phone, un gadget specific anilor 2000.

Regizorul clipului, Xavier Dolan, autorul unor filme apreciate şi premiate la festivaluri de prestigiu, a declarat ca folosirea unui telefon retro a fost un fel de statement (declaratie, luare de poziţie – n.r.). “Smartphone-urile ne aduc aminte de lumea reală, de cotidian. Niciodată n-am folosit în filmele mele telefoane sau masini moderne”, a declarat Dolan, pentru Los Angeles Times.

“Acestea s-au strecutat atat de puternic in viata noastră, încât atunci când le vezi în filme, îţi aduc aminte de realitate. Dacă vezi un iPhone sau o Toyota într-un film, acestea te vor deturna de la povestea reală, de la naraţiune, îţi vor da senzaţia că urmăreşti o reclamă”, a mai spus acesta.

Atmosfera cu iz retro din clipul Hello al Adelei este una puternică. O vedem pe cântăreaţă întorcându-se la vechea ei casă, dând praful de pe mobilă etc. “Aşa că prezenţa unui flip phone este una cât se poate de naturală”, a mai spus regizorul.

Videoclipul la Hello a fost filmat în regiuni rurale din jurul oraşului Montreal.

Noua piesă a cântăreţei Adele este inclusă pe noul album„25”, care va fi lansat pe 20 noiembrie.

Cel mai recent album al cântăreţei Adele, intitulat „21”, lansat în 2011, s-a vândut în peste 30 de milioane de copii.

În ultimii ani, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.