Un anunt anticipat: iPhone 5 se va lansa pe 4 octombrie

Data: 28/09/2011 | Autor: .

Asa cum GadgetReport.ro a anticipat inca de luna trecuta, lansarea noii generatii iPhone va avea loc pe 4 octombrie. Apple a transmis miercuri presei o invitatie la un eveniment legat de iPhone care va avea loc in 4 octombrie in cartierul general al companiei din Cupertino, relateaza, Wall Street Journal.  „Let’s talk iPhone”, se intituleaza evenimentul.

Smartphone-ul ar urma sa fie prezentat de Tim Cook, CEO-ul Apple. Este posibil ca si fondatorul companiei, Steve Jobs, sa isi faca aparitia la eveniment. GadgetReport.ro relateaza ca nu este exclus ca iPhone 5 sa fie disponibil in una-doua saptamani de la prezentarea oficiala.

Apple spera sa produca 5-6 milioane de unitati in septembrie, iar pana la finele anului, sa ajunga la nivelul de 22 de milioane de terminale.

Potrivit unor surse, telefonul ar putea beneficia de display-ul retina de 4 inch, cu rezolutia de 960 x 640, o memorie RAM de 1 GB si un nou procesor A5 Dual Core la 1.4GHz, cu 60% mai rapid decat cel de pe iPhone 4.

iPhone 5 ar urma sa prezinte o camera foto/video de 8 megapixeli capabila sa inregistreze in 1080p HD. Noul smartphone ar urma sa includa tehnologia iCloud, care permite utilizatorului sa salveze online muzica, filme si alte fisiere.

In plus, noul iPhone 5 ar urma sa se incarce wireless. Telefonul va fi disponibil in doua versiuni, alb si negru, de 16 respectiv 32 GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.